Salong Cocci

OM OSS

Salong Cocci är en hudvårdssalong i Eksjö där du har möjlighet att koppla av en stund. Oavsett om du vill ha en snabb uppfräschning eller njuta av en längre behandling så är du varmt välkommen till oss.

Cissi Wijk

Ända sedan jag gick i gymnasiet och utbildade mig till undersköterska har omvårdnaden varit en del av mitt liv. Att få människor känna sig omhändertagna om än för en liten stund. Redan då drömde jag om att bli hudterapeut men utbildningsutbudet var för begränsat.

Flera år senare fanns drömmen fortfarande kvar och 2017 utbildade jag mig till fransstylist. Här har jag byggt en stabil och fin kundkrets på Höglandet. Nästan alltid är en ny tid bokad innan kunden går hem vilket är ett väldigt gott betyg.

Under 2018 påbörjade jag min utbildning till Auktoriserad hud- och spaterapeut på Hudvårdshögskolan i Stockholm. Allt eftersom utbildningen fortskred bekräftades min känsla av att jag hade hamnat rätt! Det var riktigt spännande att lära sig om hudtyper och hudtillstånd och vad som skiljer dem åt. Eftersom vi ändras i huden med tidens gång är det ett område där vi aldrig blir färdiga. Kunskapen skapar möjlighet att hjälpa varje kund utifrån deras unika förutsättningar.

Även om jag numera innehar min auktorisation fortsätter jag att utveckla min kunskaper inom hudvård genom ytterligare utbildning och egen förklaring. Både för min egen personliga del men främst för mina kunders skull, så att jag har möjlighet att ta hand om dem på bästa sätt! 

Har du frågor eller funderingar kring mina behandlingar kontakta mig gärna!

Cissi